6 Haziran 2015 Cumartesi

VATANIN ‘KALE’Sİ OLACAĞIZ

VATANIN ‘KALE’Sİ OLACAĞIZ
Vatan Partisi adayları, üyeleri ve gençleriyle hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor. Kale şehir merkezi ile Ovacık, Aydoğdu, Pınarlar, Medet, Kızılca mahallerini ziyaret eden milletvekili adayları Hasan Korkmazcan ve Füsun Özçelik yediden yetmişe birçok yurttaştan büyük destek gördü.
Özellikle de Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Eski milletvekili Hasan Korkmazcan’ı gören Kale halkı; “Ne hizmet gördüysek çoğu sizin zamanınızdadır, o zamanlarda nasıl çalışıp sizi meclise gönderdiysek yine öyle çalışıp göndereceğiz. Vatan Partisi’nden aday olduğunuzu duyar duymaz çalışmalara başladık. Denizli’nin Kale’si Vatan’ın da Kale’si olacak” sözleriyle desteklerini ifade etti.
Kale pazarında hem esnafla hem de şehir merkezinde oturanından köylüsüne Kale halkıyla görüşen adaylar Vatan Partisi’ni ve çözümlerini anlattı. İran ziyaretlerine katılan Hasan Korkmazcan sorular üzerine sık sık Vatan Partisi heyetinin İran ziyareti ve bölge ülkeleri ile işbirliğinin hem ekonominin gelişmesi hem de terörün sonlandırılması açısından önemini anlattı.
KORKMAZCAN KÖYLÜLERİYLE KUCAKLAŞTI
Kale ziyaretlerinin ardından kendi doğup büyüdüğü köyü Aydoğan’a giden Hasan Korkmazcan’ı gören birçok köylü gözleri yaşararak partililerle kucaklaştı. Köylüleriyle dostça sohbet eden,hasret gideren Korkmazcan’ın; “Sizler bize bu vatana sahip çıkmayı ve halk için çalışmayı öğrettiniz. Nasıl şimdiye kadar sizlere layık olmaya çalıştıysam bundan sonra da aynı şekilde çalışacağım. Kaç yaşında, hangi meslekte olursak olalım hepimize görev düşüyor. Bu ülkeyi böldürmeyeceğiz. Bir yandan elinde Kur-an’ı Kerim ile kürsüye çıkıp bir yandan terör örgütüyle pazarlıklar yapanlara 7 Haziran’da Vatan Partisi’ni meclise göndererek yanıt vermemiz gerekiyor” sözleri ilgiyle dinlendi.
“ZEYBEKÇİ’NİN KÖYÜNDEN BORÇLU TÜRKİYE’YE DEĞİL, ÜRETEN TÜRKİYE’YE OY ÇIKACAK”
Hasan Korkmazcan’ın 1969 genel seçimleri öncesi ilk seçim konuşmasını yaptığı aynı zamanda AKP Denizli milletvekili adayı, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin köyü  olan Pınarlar köyünü ziyaret eden Vatan Partisi ekonomi programını anlattı. Korkmazcan; “13 yıldır iktidar borçlanarak, elde olan varlıklarımızı satarak bizi dışarıya bağladı. Şimdi bunun acısını çekmeye başlıyoruz. Buradan kurtulmanın çözümü ülkemizin yeniden üretmesidir. Bizim ülkemiz kendi üretir, kendi satarsa öyle kaynaklar çıkar ki tüm vatandaşlarımız hakettiği gibi yaşar. Saraylara, Zeybekçi’nin seçim çalışmasına harcanan paralar köylümüzün, esnafımızın, işçimizin hizmetine sunulacak” sözleriyle Pınarlar halkından oy istedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder