17 Kasım 2014 Pazartesi

Demokratik Değerler Hareketi Yöneticileri M.Oktay Çetinel'i ziyaret ettiler

Hasan KORKMAZCAN ve Demokratik Değerler Hareketi Yöneticileri, Ulus Gazetesi Sahibi M. Oktay Çetinel'i ziyaret ettiler
İş dünyasının ve Ankara'nın saygın simalarından, Ulus Gazetesi'nin sahibi Mehmet Oktay Çetinel Demokratik Değerler Hareketi yöneticileri tarafından ziyaret edildi. 
Demokratik Değerler Hareketi'nin Başkanı Hasan Korkmazcan ve Yardımcısı E.Ulaştırma Bakanı Prof.Dr. Enis Öksüz'ün de yer aldığı ziyarette, Gazeteci-Yazar Mehmet Akyol, Av.Nazım Orhan ve Yeminli Mali Müşavir Murat Ünlü ile gazetenin genel yayın müdürü Dilek Paksoy da hazır bulundular. 
Gündemdeki konuların tartışıldığı ziyaret sırasında Mehmet Oktay Çetinel şunları söyledi: " Türkiye'nin yönetimi ehil ellerde değil, sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan her şeye müdahale ediyor. Başkan ve AKP Genel Başkanı sayın Ahmet Davutoğlu'nun varlığı ile yokluğu belli değil. Bu böyle gitmez. Gitmemeli. Halkımız acilen merkezde bir partinin kurulmasını bekliyor. Özellikle dört tabana dayalı bir parti kurulması halinde AK parti iktidarı önümüzdeki seçimlerde umduğunu bulamaz. Çünkü seçmen kurulacak partiye sahip çıkacaktır. Bunun öncülüğünü yapacak olan da tecrübeli siyaset erbabı politikacılardır. Bu konuda bizim üzerimize ne düşerse yapmaya hazırız. yeter ki halkımızın siyasi ihtiyacı karşılansın."   (Ankara: 15-11-2014)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder